miércoles, 27 de febrero de 2008

V INTERSECTORIAL D'ENGINYERIES a l'ETSEIAT

Del 28 de febrer al 2 de març 2008, tindrà lloc a l'ETSEIAT el "V INTERSECTORIAL D'ENGINYERIES".

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), serà punt de trobada dels diferents sectorials d'enginyeries de l'Estat.

Representants d'estudiants de les titulacions d'enginyeries es reuniran a l'ETSEIAT. Els principals temes que tractaran són, l'Espai Europeu d'Educació Superior, qualitat docent, el futur de les enginyeries, la representació d'estudiants, entre d'altres?

Durant la jornada comptarem amb la participació d'estudiants de 8 enginyeries (Enginyeria Industrial, Enginyeries Tècniques Industrials, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeries Tècniques de Telecomunicacions, Obres Públiques, Enginyeria Aeronàutica, Enginyeria Tècnica Aeronàutica, i Arquitectures tècniques).

Destacar que el proper divendres dia 29, tindrà lloc un cicle de conferències, obert a tota la comunitat universitària. Durant la jornada, comptarem amb la participació de la Sra. Maria Becerro, com a representant de l'ANECA; amb el Sr. Medina, President de l'INITRE; el Sr.Manuel Acero, Degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Madrid; i el Sr. Joan Vallbé, Degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya. Durant la jornada, també comptarem amb la participació d'un representant del Ministeri d'Educació i Ciència.

Per a més informació, contactar amb la Delegació d'estudiants ETSEIAT.
Web: deleg-etseiat.upc.es
Tel: 93 7398197
E-mail: deleg@etseiat.upc.edu



No hay comentarios: