miércoles, 19 de noviembre de 2008

Dia de l'escola

El passat dia 15 de novembre es va celebrar el Dia de l’Escola al teatre de l’ETSEIAT, organitzat per l’Associació d’Amics i Antics Alumnes (AAAA) de la UPC.La jornada va començar amb el lliurament per part de la AAAA d’un premi de reconeixement a JET, pel desenvolupament d’activitats com el primer Concurs Internacional de Robòtica JET, l’organització del congrés sobre “La manca d’enginyers a Europa”, amb col•laboració amb EIIL (European Institute of Industrial Leadership), o la realització del curs de robòtica que s’està duent a terme a l’escola els dissabtes al matí, i al qual hi han inscrits 30 alumnes. Per aquestes activitats, i per d’altres realitzades al llarg de l’any, es va fer entrega a JET d’una ajuda econòmica, amb el que es pretén subvencionar la participació d’aquesta associació a més congressos i donar motivació als seus membres perquè segueixin amb aquesta empenta i iniciativa.


Després del lliurament, els assistents van poder gaudir de la xerrada realitzada pel senyor Josep Maria Querol sobre els “Tallers tèxtils a l’antic Egipte. Filatura, tissatge i acabats”.

En aquest mateix acte també es va homenatjar al professor Antoni Pey Cuñat, antic professor de l’EUETIT i ETSEIAT.

Per clausurar l’acte, es va fer el lliurament de diplomes a les persones que feien 75, 60, 50, 40 i 25 anys que van acabar la carrera.

En aquest mateix acte també es va homenatjar al professor Antoni Pey Cuñat, antic professor de l’EUETIT i ETSEIAT.